01 / 01

Storitve

Kakovostna notranja oprema je naša tradicija.

Opremljamo trgovine, pisarne, zdravstvene domove,… Med drugim se naša individualna oprema nahaja v številnih poslovnih prostorih, bolnišnicah, apartmajih in hotelih. Velik poudarek dajemo opremljanju individualnih hiš, z veseljem se lotimo projektov na področju izdelave prototipnih izdelkov.

SLEDIMO TRENDOM

Sodelujemo z uveljavljenimi oblikovalci, a ravno tako z velikim veseljem delamo z mlajšo generacijo, polno svežih idej in novih pristopov. Želimo izdelovati kvalitetne izdelke z dodelanim dizajnom in hkrati slediti inovativnosti in ekološkim standardom. Obiskujemo sejme in se udeležujemo delavnic v zvezi z oblikovanjem, novim materiali in okovji.

UPORABLJENI MATERIALI

Naše izdelke prilagodimo zahtevam in željam. Lahko jih sestavljajo različni materiali: od masivnega lesa, furnirjev, oplemenitenih plošč, kovinskih delov do stekla, plexi-ja in tekstilnih dodatkov.

Pri svojem delu uporabljamo najkvalitetnejše materiale uveljavljenih proizvajalcev. Uporabljamo certificirane materiale in velik poudarek dajemo naravnim materialom, katere je mogoče reciklirati oziroma so izdelani iz reciklirane surovine.

POSTOPEK NAČRTOVANJA

V podjetju Lestor ponujamo našim kupcem celosten pristop. Od načrtovanja do izbire materialov s pomočjo 3D načrtovanja, preko računalniško podprte proizvodnje, do montaže izdelkov. Poskrbimo za projektiranje, oblikovanje in načrtovanje notranje ureditve javnih in zasebnih objektov - od zasnove do končnega projekta. Izdelujemo prezentacijsko opremo ali za vas opravimo storitve formatnega razreza materiala ter robne in CNC obdelave lesa in lesenih izdelkov.

Podjetje

Lestor d.o.o.
Bakovnik 3, 1241 Kamnik

T: +386 (01) 830 34 50
F: +386 (01) 830 34 53
E: info@lestor.si

Svetovanje

Aleš Vrhovnik
Vodja poslovanja in svetovanje

T: +386 (0) 41 276 236
E: ales.vrhovnik@lestor.si

Delovni čas

Prevzem blaga je možen v delovnem
času proizvodnje.

Pon – Pet: 7.00 – 15.00 ure
vikendi, prazniki: zaprto

Potrjena Kakovost

Imate vprašanje? Si želite sodelovanja z nami?
Obrnite se na nas – pošljite sporočilo ali pa nas pokličite. Veselimo se novih izzivov!

Kontaktirajte nas

© 2018 Lestor d.o.o. – All Rights Reserved.
Izvedba: Digitalab.