01 / 01

Podjetje Lestor

Kakovostna notranja oprema je naša tradicija.

Sledimo tehnološkemu napredku na področju strojne opreme, prilagajamo se trenutnim potrebam trga ter spremljamo tendence na področju dizajna, inovacij in sodobne notranje opreme.
Ponosni smo, da se znamo prilagoditi še tako zahtevnim željam naših strank in da skupaj že 20 let dosegamo želene rezultate, ki so plod vaših želja in našega znanja.

BONITETNA ODLIČNOST, certifikat razreda AAA
Bonitetna Odličnost

V podjetju Lestor, d.o.o. smo ponosni, da v poslovnem letu 2017 dosegamo bonitetno odličnost, certifikat razreda AAA. Podjetje Lestor, d.o.o. po analizah bonitetne hiše Bisnode, največje partnerske družbe bonitetne hiše Dun&Bradstreet za leto 2016 spada med 4,2% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji bonitetni razred AAA.

NAŠA VIZIJA IN POSLANSTVO

Glede na dolgoletne izkušnje na področju notranje ureditve prostorov, vam ponujamo individualne rešitve in celovit pristop. Naše poslanstvo je ustvarjati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo ter notranjo opremo, ki je v celoti prilagojena željam kupcev.

Ker je naš primarni cilj zadovoljstvo naših strank se trudimo in v prihodnosti želimo še nadgraditi uspešnost našega podjetja. Vaš dom ali poslovni prostor bomo z našimi oblikovalskimi izkušnjami in znanjem, pridobljenim z večletnim delom, spremenili v novo doživetje.

Smo fleksibilni, točni in hitro odzivni. Pri delu smo natančni, držimo se dogovorov in spoštujemo naše kupce, kar je po našem predpogoj za trajnostni razvoj podjetja. Našim kupcem zagotavljamo ekonomične in inovativne rešitve.

Naša vizija za prihodnost je izboljšati proizvodnje rešitve in se posvetiti tehnološko in oblikovno zahtevnim projektom. Še več si želimo vlagati v izobraževanje zaposlenih in posledično njihovo inovativnost in motiviranost. Zavedamo se, da le s tem ohranjamo visoko zadovoljstvo naših kupcev.

Podjetje

Lestor d.o.o.
Bakovnik 3, 1241 Kamnik

T: +386 (01) 830 34 50
F: +386 (01) 830 34 53
E: info@lestor.si

Svetovanje

Aleš Vrhovnik
Vodja poslovanja in svetovanje

T: +386 (0) 41 276 236
E: ales.vrhovnik@lestor.si

Delovni čas

Prevzem blaga je možen v delovnem
času proizvodnje.

Pon – Pet: 7.00 – 15.00 ure
vikendi, prazniki: zaprto

Potrjena Kakovost

Imate vprašanje? Si želite sodelovanja z nami?
Obrnite se na nas – pošljite sporočilo ali pa nas pokličite. Veselimo se novih izzivov!

Kontaktirajte nas

© 2018 Lestor d.o.o. – All Rights Reserved.
Izvedba: Digitalab.